Over Scheluw

Bij Scheluw in Gent ben je aan het juiste adres voor duurzame en hoogwaardige meubelen in massief hout. Geef jouw interieur een uniek karakter!

Doelstelling van Scheluw

Het realiseren van unieke meubelen op maat, volledig volgens de wensen van de klant, door een persoonlijke aanpak en een korte communicatielijn.

Mijn sterktes

Met jarenlange expertise en een scherp oog voor detail ken ik alle karakteristieken van de houtsoorten als geen ander. Scheluw onderscheidt zich op de volgende punten: 

  • Volledig op maat en zelf bewerkt
  • Kwalitatieve en unieke materialen
  • Unieke stock massief hout en fineer

Wie of wat is Scheluw?

Ik ben Bart en al van jongs af aan ben ik bezig met het werken in hout. Deze interesse is ontstaan in mijn vaders  atelier, waar ik uiteindelijk heel veel heb geleerd. Mijn eerste voorwerpen als kind waren de logische kruisen, zwaarden en dolken. Later evolueerden mijn projectjes via maquettes en modelbouw tot meubilair. Rond mijn 20ste verjaardag heb ik mijn eerste meubel gemaakt.

Mijn passie is zo diepgeworteld dat het uiteindelijk een must was om een eigen atelier te hebben. Sinds 2007 zet ik mijn geliefde ambacht verder in het mooie Gent. Mijn doel is om unieke, duurzame en hoogwaardige meubels te maken in massief hout en perfect op maat. Een idee wat onwerkelijk kan lijken, is voor mij een uitdaging die ik al te graag aanga. Kortom je zou kunnen zeggen dat ik een schrijnwerker ben in hart en nieren.

Realisaties

Wil je een uniek meubelstuk dat je interieur onderscheidt? Of het nu een elegante boekenkast, een stijlvolle eettafel of een praktisch opbergmeubel is, Scheluw realiseert het. Kies voor expertise en laat je interieurdromen waarmaken! Nood aan inspiratie? Neem gerust een kijkje in de realisaties.