Atelier

Ontdek het atelier van Bart in het prachtige Gent, waar elk meubelstuk tot leven komt. Kom en beleef het vakmanschap zelf!

Massieve houtwerken mogelijk

Scheluw in Gent realiseert je massieve dromen in hout. Dit kan gaan van tafels en stoelen tot een volledig geïnstalleerde keuken of een unieke boekenkast. Massief hout is een ware toevoeging, of het nu heel strak en modern is of eerder klassiek. Een meerwaarde in elk interieur.

In de schrijnwerkerij vind je een rijke variatie aan houtsoorten. Zowel inheemse als exotische. Naast essen, notelaar, kerselaar en eik hebben we ook prachtige exoten zoals zebrano, wenge, en panga panga. Bovendien hebben we een uitgebreid aanbod van massieve fineer, waaronder lariks, pruimelaar en sapeli. Met deze diverse selectie aan hout kunnen we je meubelstukken een unieke en karaktervolle uitstraling geven.

Professioneel materiaal

Door de jaren is het atelier van Bart blijven uitbreiden. Zo zorgt hij ervoor dat hij professionele uitrusting heeft om de materialen correct te bewerken. Scheluw heeft een uitgebreid aanbod in massief hout, maar kan ook alle plaatmaterialen industrieel bewerken. Dit biedt voor jou als klant eindeloze keuzemogelijkheden. Dankzij het hoogwaardig materiaal heb je naast esthetisch aantrekkelijke meubels ook kwaliteit en duurzaamheid.

Aarzel niet om eens langs te komen

We nodigen je van harte uit om ons atelier te komen ontdekken. Een bezoek aan onze werkplaats biedt je de gelegenheid om de passie en toewijding achter onze unieke meubelstukken van dichtbij te ervaren. Of je nu specifieke wensen hebt of gewoon nieuwsgierig bent naar ons vakmanschap, Bart staat klaar om je rond te leiden en al je vragen te beantwoorden!

Uniek meubelstuk in gedachten?

Laten we samen je visie tot leven brengen.
Neem nu contact op!