Meubels op maat

Als klant betrekken we je bij elke keuze die er gemaakt moet worden. Hierbij biedt Scheluw je de jarenlange expertise waarop je kan rekenen.

Verloren ruimte benutten?

Ook gaan we verder dan alleen het esthetische. We denken ook graag mee aan het praktische. Als geen ander begrijpen we het belang van een efficiënt en een goed georganiseerd interieur. Daarom bieden we je op maat gemaakte oplossingen voor verloren ruimtes en zorgen ervoor dat we elke ruimte en hoek maximaliseren. Zo maken we meubelstukken die niet alleen origineel zijn, maar ook functioneel en doordacht.

Een tof meubelconcept in gedachten?

Jouw originaliteit is een ware uitdaging voor Bart. Dankzij Scheluw in Gent heb je een Pièce Unique schitteren in je interieur. Als je nu een idee in gedachten hebt of inspiratie hebt opgedaan via Pinterest. Bart is gepassioneerd om je visie te verwezenlijken in duurzaam massief hout. Dus als je denkt ‘ Welke zot kan dat maken?’, dan ben je aan het juiste adres.

Bij Scheluw geloven we in de kracht van samenwerking. Door de persoonlijke aanpak probeert Bart elk detail van je meubelconcept te begrijpen en te verfijnen. Dankzij vakmanschap en expertise zorgt hij ervoor dat zelfs de meest uitdagende ontwerpen werkelijkheid worden.

Laat je interieur spreken met een meesterwerk van ambacht en originaliteit.

Kleerkasten

In overleg met jou, streven we naar een ontwerp dat zowel je ruimte optimaal benut alsook esthetisch aansluit met je persoonlijkheid. Ons doel is om de kleerkast te creëren die naadloos aansluit bij je behoeften. We zoeken elk compartiment, plank en detail zorgvuldig uit. Zo kun je je kleren en accessoires netjes organiseren.

Totaalprojecten

Wij begrijpen dat een interieur veel meer omvat dan alleen losse elementen. Het weerspiegelt je persoonlijkheid, levensstijl en dromen. Om die reden smeden we totaalprojecten die naadloos aansluiten bij je wensen en behoeften. Wij voegen zorgvuldig je op maat gemaakte meubels samen tot een harmonieus geheel. Scheluw loodst je door elke fase, van concept tot werkelijkheid, met nadruk op esthetiek, comfort en duurzaamheid.

Boekenrekken

Laat je liefde voor boeken tot leven komen met een boekenkast die perfect bij je past. Als boekenwurm wil je niet zomaar een kast. Je hebt nood aan een kunstwerk dat je collectie weergeeft. We maken boekenkasten die perfect aansluiten bij je wensen en behoeften. Of het nu wandplanken, een boekenrek of vloer-tot-plafond meesterwerken zijn. In Gent maken wij het waar!

Badkamermeubels

Laat Scheluw je badkamer omtoveren tot een stijlvolle en functionele oase met unieke creaties. Kies voor op maat gemaakte badkamermeubels die perfect aansluiten met je dagelijkse routines en ontspanningsmomenten. Van praktisch tot chic, in Gent maken we badkamermeubels die aan al je wensen voldoen.
Met oog voor detail en topmaterialen heb je een meubel die zowel mooi is alsook eentje die tegen een vochtige badkameromgeving kan.

Keukens

Zoals iedereen het wel weet. De keuken is het kloppend hart van het huis. Daarom mag deze ruimte je ook alles bieden wat je hartje begeert. Nood aan slimme opbergruimtes tot stijlvolle afwerking? Bij Scheluw creëren we keukens waar je je thuis voelt en waar je graag tijd doorbrengt met je familie en vrienden!

Tafels

Laat je tafel het middelpunt zijn van je interieur met een op maat gemaakte tafel van Scheluw. Of het nu een ruime eettafel is waar je op het einde van de dag met je gezin samenkomt of een functionele werktafel op kantoor. We helpen je verder met de perfecte meubel waar jij je stoel (ook deze maken wij) aan kan schuiven.

Zitmeubelen

Na een lange werkdag wil je niets liever dan comfortabel op de bank wegzakken. Of misschien geniet je op zondagochtend van een krantje in je gezellige leeshoek. Bij Scheluw zorgen we ervoor dat comfort en stijl hand in hand gaan. Wij creëren de perfecte zitervaring.

Buitendeuren

Met de deur in huis vallen? Dat doen we graag, maar dan wel met stijlvolle en duurzame buitendeuren op maat! Onze deuren zijn meer dan alleen toegangspunten. Ze vormen de eerste indruk van je huis. Wij maken niet zomaar deuren, maar unieke kunstwerken die je welkom heten én beschermen tegen weer en wind. Laat ons de perfecte deur voor je vinden en met een knipoog naar het gezegde, val met onze buitendeuren in stijl binnen!

Realisaties

Wil je een uniek meubelstuk dat je interieur onderscheidt? Of het nu een elegante boekenkast, een stijlvolle eettafel of een praktisch opbergmeubel is, Scheluw realiseert het. Kies voor expertise en laat je interieurdromen waarmaken! Nood aan inspiratie? Neem gerust een kijkje in de realisaties.

Uniek meubelstuk in gedachten?

Laten we samen je visie tot leven brengen.
Neem nu contact op!